=羊= 發表於 15-1-2008 20:59:26

: : : 問 價 區 : : :       

請 各 會 員 集 中 在 此 問 價。

而 回 答 的 會 員可 獲 得 兩 分 ( 會視乎樣品多少作出適合調整)

但 跟 版 規 一 樣 , 發 問 不 能 涉 及 點 數 , 現 金 , acc 等(官方條約)

另 請 善 用 編 輯 功 能 , 不 要 連 帖 喔;]

發 問 格 式 如 下 :::
--------------------------------------

[版本][伺服器]
( 要 發 問 的 東 西 , 如 有 素 值 可 一 併 提 供 , 另 亦 接 受 圖 片 形 式)

我係new手 發表於 15-1-2008 21:04:46

hkms 雪吉拉
問:
51lv 黃金杖 , 67魔攻

peterso 發表於 15-1-2008 21:27:00

原帖由 我係new手 於 15-1-2008 21:04 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
hkms 雪吉拉
問:
51lv 黃金杖 , 67魔攻

um...may be 係100~150M...唔係唔好SIU我囧

[H]pongpong 發表於 15-1-2008 22:22:49

桑拿服(女) 市價幾多..?
我剩係見到桑拿服(男)賣25萬到...
咁玩女仔...解左件桑拿 都好似冇人收..."

hkopenc483242 發表於 15-1-2008 22:24:49

桑拿現在是40萬+
我都收開30~40萬的 囧r2

BrYaNcHeUnG 發表於 17-1-2008 16:49:24

弓攻擊 60%
我收開 25萬 ... 我收得太貴嗎?

SkinSkin 發表於 17-1-2008 16:55:57

[雪吉拉]
想問80LV 青雲劍 幾錢!?

Fai903 發表於 17-1-2008 17:24:28

51lv 黃金杖 , 67魔攻            100-250萬左右
男桑拿100萬都有人收了,,,女既好難講,,,應該唔太值錢15-30萬左右我估,,,少人要ma
弓卷60%人地(高lv弓手)收50-60萬了,,,25萬收平左^^
80lv青云劍咩數值?高lv武器相差一攻已經有好大價差

[H]lomax 發表於 18-1-2008 15:43:35

65lv 雙手劍 諾瓦刀 82攻以上 幾$?

極樂乂 發表於 20-1-2008 16:32:02

請問這個post: http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3224467&extra=page%3D1
入面既野可以賣到幾多錢?全部。100個感激....
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本:        : : : 問 價 區 : : :