樂古Nakuz

標題: 你地開心啦? [打印本頁]

作者: Moon_LighT    時間: 9-8-2012 10:56
標題: 你地開心啦?
依+gm 係咁送埋d 99%skill 神裝遲d仲要關ser
咁樣仲有咩癮
你地之前仲係咁係到bug code 依+又有咩用
作者: kwantsoi    時間: 9-8-2012 13:19
講到玩彩虹既都會係呢度咁?如果無bug 都唔會俾人整到啦..所以關左係正常
作者: 07101519    時間: 9-8-2012 13:27
99%skill 神裝 ><
有沒圖可以見識見識下???
作者: 木下宏介    時間: 9-8-2012 13:44
神級兵器不得了
999%IGORNED DEF  
降時300
用落係斧頭 但下下按S都好似發魔咁 根本就係破防魔

不過佢咁搞法我覺得重開SER機會愈來愈低
一個朝早就已經亂晒成隻GAME既RULES
作者: kwantsoi    時間: 9-8-2012 13:49
係..一下ko....好亂....根本唔係正常...係咁送野
作者: potatozz    時間: 9-8-2012 14:52
其實果d 所謂既gm 好易改到......基本上識hack 既人都改到,因能怪個防hack 程式太費
我同1班fd 由1開服就識bug ed 所謂既gm裝,只係因為我地為左個ser 唔好太多神裝
所以一直無賣/教其他人而已
所以gm亂派神裝 我同我班fd 1早遇左
作者: kwantsoi    時間: 9-8-2012 15:10
你地用咩程式??/果d神裝999 基本上同以前的外掛一樣...改攻擊力.一下ko
作者: between    時間: 11-8-2012 21:08
我反而想知洗卡班人有冇用過d裝?

未用過會幾唔抵
作者: ★黑衣的天使☆    時間: 11-8-2012 22:57
你地講緊外國 ser?? GM 只係想一D之前無機會用神裝既人,玩下姐!
作者: abdcefg    時間: 12-8-2012 13:54
其實呢- -我想話.你地可以去www.spgame.net 有公告..吾係因為bug同hack既問題而關server.
係因為copyright既問題.再+上.e個只係test server.gm係last一日只係玩野.just for fun.改埋eventx1000
俾大家enjoy last既幾個鐘.吾係你地所謂既講到甘.再+上.我地問左佢.佢話probably 2013開番server
作者: TERAYN    時間: 12-8-2012 14:09
回復 10# abdcefg

真係?2013開番?咁我而家留著隻GAME到2013
到時係咪唔洗重DOWN??
作者: Urmchannel    時間: 12-8-2012 21:03
其實果d 所謂既gm 好易改到......基本上識hack 既人都改到,因能怪個防hack 程式太費
我同1班fd 由1開服就 ...
potatozz 發表於 9-8-2012 14:52

其實你戈D所謂HACK 就係修改遊戲本身既設定而得益
一個字講晒 膠
作者: Moon_LighT    時間: 12-8-2012 22:02
回復 12# Urmchannel

其實玩bug咪失去左玩既趣味都唔知玩bug有咩好玩

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://rc.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2