打印 上一主題 下一主題
收起左側

[話題討論]大家對破解版l4d既睇法

關閉 [複製鏈接]
你呢d人死開啦
遊戲界係比你呢d咁既派膠人士整衰晒

插件係咪官方???
人地開放源碼比我地修改
咪係度白痴啦唔該

識少少扮代表
玩破解已經有問題啦
依家你仲要係度亂吠一通
膠上加膠?
要派膠返"膠登"
樂古唔岩你

...
幻之射神 發表於 13-4-2009 05:25

咁同外掛或bug無乜分別
回復 支持 反對

咁同外掛或bug無乜分別
小豪仔Jacky 發表於 13-4-2009 13:36

點解你地會覺得SM係有害
大佬,插件唔一定係改gameplay
統計分數都得ge姐
玩過cs amxx都知啦大佬
外掛同插件性質唔同
一個係作弊 一個係多同途喎(協助管理/Stats/Fun Stuff)
係個膠兄係度吠
仲要亂吠

L8D其實係咪BUG.睇你點睇
果d係遊戲內置指令
改CVARS唔太算係BUG

如果你認為果d係cheat碼
大佬,都係官方cheat啦係咪
咪同三國群英傳Online自動打怪果個差唔多

總知呢,插件我就會一直漢化ga啦
除非Valve告SourceMod
認為佢係唔合法
回復 支持 反對

樓上講得冇錯,
睇清楚版規先啦,版主只係講明唔好討論 non-steam有關既野,從來都冇話過non-steam係岩唔岩,
但係就有d人見到人地問non-steam既野就亂咁話人

如果你買正版既,ok 我好欣賞你支持正版,
但係你有冇資格話人地玩破解?

人地玩破解係佢既自由,法律冇管制到,無論件事係岩定唔岩你都無權干涉,除非佢影響到你姐
咁佢玩破解會唔會影響到你呀?
冇呀嗎,你冇就理得人姐,你無權干涉喎

開發商係開發商既事姐,佢點諗你又點知?你咁鐘意顧人地咪做埋佢地果行,打擊番版囉,
再唔係寫信過去,叫佢去打擊呢d玩番版既人囉
唉,搞到好似d人做乜都要你去理咁,仲要係到放非官方插件,正如上面話同私服有咩分別,原來咁叫正版玩家~.~最離譜係個nakuz個平台,
同vlan有咩分別,咪又係non-steam
跟住最好笑既野就係原來話哂支持正版個幻xxx都唔係完全支持正版囉,笑死人,一時話人食緊免費午餐,點知自己係度食緊
回復 支持 反對

樓上講得冇錯,
睇清楚版規先啦,版主只係講明唔好討論 non-steam有關既野,從來都冇話過non-steam係岩唔岩,
但係就有d人見到人地問non-steam既野就亂咁話人

如果你買正版既,ok 我好欣賞你支持正版,
但係你有冇資格話 ...
._. 發表於 13-4-2009 13:45

何出此言?
請問插件比起破解版邊一樣有問題
插件係免費
並且合法

講到底
插件都係修改CVARS

果d係遊戲內置CVARS
唔係犯法

你唔鐘意
我冇辦法
你可以唔用
你唔用,仲有大把人用

仲有法律冇管制?
原來香港用老番/破解合法既
我明白啦
回復 支持 反對

破解遊戲乃犯法行為, 因此禁止會員愛有關破解主程式的帖子 (更新檔則不在此限)

而第三方插件 (即伺服器外掛程式 plug-in) 則沒有任何問題. 插件的官方網站已表明 non-steam no support

而插件安裝與否是伺服器的決定, 玩家約有不滿可另尋server,而不是繼續在該server"搞事"

有關討論破解問題並沒有犯版規, 而在這裡故意引起罵戰則會扣分處理
回復 支持 反對

插件已經係破壞遊戲平衡
仲有正版用插件同玩破解版 道理係完全無分別
回復 支持 反對

睇你講野就知你有幾無知啦
仲話人地中文口水平低 笑大人地個口地
咩叫做非官方插件? 唔係官方出就係外掛啦 吹到呢
有既官網自然有 唔洗你改  係咪官方授權你改先?
唔係既死埋一邊  如果你咁都唔係叫外掛
咁開睇血 改名 玩PSP 開老金 好似玩MH2G 就唔係叫老金啦
仲話L8D唔係太算BUG 係就係 唔係就唔係 咩叫"唔係太算"?
L4D根本無開放到呢個對戰方法

話到明非官方插件 就已經係外掛啦
如果你真係官方既 麻煩你拿出証明
唔好得把口 叫官方証明比人睇

sorry 係香港用老番/破解犯法 只限商業
我無犯法喎  得把口 話我犯法? 搵條例出黎比人睇吧
人地唔告就未犯法 你教既 等佢告我先囉

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
yathsing -5 語氣惡劣

查看全部評分

回復 支持 反對

睇你講野就知你有幾無知啦
仲話人地中文口水平低 笑大人地個口地
咩叫做非官方插件? 唔係官方出就係外掛啦 吹到呢
有既官網自然有 唔洗你改  係咪官方授權你改先?
唔係既死埋一邊  如果你咁都唔係叫外掛
咁開睇血  ...
藍冰冷 發表於 13-4-2009 15:15

唔係官方出既就係外掛?
理據?
人地Linux都放個Source碼出黎比人改啦
我依家係將佢改成中文
佢放源碼出黎
就係比我地改
仲有
插件係冇話官方唔官方
唯一可以有官方唔官方只有SourceMod同埋Metamod本身呢個平台
插件同外掛係兩樣野黎
你一口咬定我冇計
用插件唔一定要改遊戲模式
大佬玩得多都悶啦係咪
CS冇左AMXX我相信都唔會頂到今時今日
如果佢地唔覺悶
何來喪屍模式
如果你咁唔鐘意插件
你唔係同我講
你上佢地官網講
你同我講冇用
正版用插件
有咩問題
咁正版用sv_cheats 1有冇問題
一樣?
用插件不一定要破解遊戲平衡
你可以唔用,你可以唔入裝左SM既伺服器
插件只係方便你唔洗打咁多CVARS
我只係想問一個問題
正版用插件同用破解版如何扯上關係???
如果Jacky兄講既係真
即破解版可以任意妄為?
回復 支持 反對

藍冰冷
已經成為我偶像...+.+
元氣大佬 發表於 11-4-2009 22:59

好同意,佢直頭講出我地既心聲[[onion_10]]
回復 支持 反對

唔係官方出既就係外掛?
理據?
人地Linux都放個Source碼出黎比人改啦
我依家係將佢改成中文
佢放源碼出黎
就係比我地改
仲有
插件係冇話官方唔官方
唯一可以有官方唔官方只有SourceMod同埋Metamod本身呢個平台
插件 ...
幻之射神 發表於 13-4-2009 16:32

最原始既cs先玩好...
果d唔知咩插件整到好似變左第2隻game咁..
又飛天又大炮又死光...
我真係唔信呢d野係官方出既...
回復 支持 反對