打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 各ser玩家請進評評理【更新在P.3(#22),P.6(#58),P.10(#92)】

D和平幫團結一齊滅左佢個幫未得
回復

我發個post上黎係為左事件得個解決 但問題更加嚴重 由我行晒 去到等你 醉孩 再有※翼天※ sw432
E+仲要泥埋龍卍仔 關吾關事都黎殺一下 想點呀?
我為我阻醉孩吸善惡道左歉 吾接受大可以日日殺我 為咩要成個IWiSH D人殺我幫D人 又吾殺我呢
你地今次係用咩理由?!
IWiSH堅決要用我(煞海川)留伴生礦為"理由"而追殺我隻擬"角色一世既!即管殺我LO
我想問 你係為解決事件而打人(我吾知打人有咩幫助雖然)
定環是係你根本就係搵藉口打人?(如SW 翼天 所說 7 串?!)
你係吾係淨係想全個天龍得你一個IWiSH玩 冇晒其他幫既玩家呢?
你講你想點啦 IWiSH 吾好係到打打殺殺啦
以下為龍卍仔今日殺我地既原因

回復

睇完篇野之後
對天下同iwish完全失望
殺人冇理由
唔知係咪青山出黎亂殺人
iwish完全d人手痕 粗口 7串 on9
我地幫既[小6月]兩晚比iwish打
但係iwish d人一個人係高迷唔夠打,成組人一齊打
問題係唔知點解打人 打架咪去校場打囉 鍾意d冇殺絛既地方打
屎忽痕
鳳凰咪有得打囉 仲唔夠 咁貪心做乜架
咁鍾意打架咪真人打囉

最後
你真係要小心
唔好出城住
回復

樓主好可憐,喺一個弱肉強食嘅遊戲入面,唉!自求多福啦!
回復

請樓主切勿濫用"官方情報"謝謝
回復

Iwish ed生事幫,成日恰人,屈人地,Iwish食+然屎啦
回復

回復 24# 真天龍戰神

我都知 但佢地殺左我地無好處 更加上我地又冇同佢爭D咩
吾通iwish佢地真係吾想大家一齊開開心心玩?
回復

回復 25# 白襄

海川冇AC借我個AC發 要鬧鬧海川
回復

投錯左..- -
我以為係投邊個衰所以我投左iwish..
我係支持冥界..我都古唔到iwish咁衰!!
回復

回復 27# KKK小K-V-
真係同啲高手打,又唔係咁夠做。咁唔欺壓吓啲比佢哋有所不足嘅人,又點搵到自我感覺呢?

對一啲唔係咁齊裝齊石嘅生活玩家,都要群起而攻之,唔咁做又點顯得自己係一個可操生殺之權嘅大幫呢?

尤其呢排北ser都冇乜大戰事,咁無聊下咪搵個藉口進行軍事演習囉!

大家開唔開心,邊有人會理會你呢!最緊要自己開心就真!
回復