打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [原創PVP片]逍遙子6655武當VS全5逍遙

幾驚以為你直接兩輪技控住佢黎打咁就收工#7
天殺兩輪技應該秒到呂恆
回復 支持 反對

幾驚以為你直接兩輪技控住佢黎打咁就收工#7
天殺兩輪技應該秒到呂恆
小小霸 發表於 15-8-2012 08:04 PM

如果係咁既話??仲會咁精彩咩??天殺有能力秒,,但我玩校場會揀分段控制,,玩心理同意識既博奕先係校場最好玩既地方
回復 支持 反對

用左挑簾唔用氣盾咁搞笑既- -
回復 支持 反對

360P睇好辛苦
不過都支持你
回復 支持 反對

用左挑簾唔用氣盾咁搞笑既- -
光云 發表於 15-8-2012 08:47 PM

天殺得6萬5氣左右..開盾好快爆- - 斜飛無用既,,好耐都無開..多數都係齋挑簾,回怒快
360P睇好辛苦
不過都支持你
閃爍的神星 發表於 15-8-2012 08:50 PM

多謝你..我整埋天山果段再也唔會用玩家寶寶去拍片!!!簡直係中伏
回復 支持 反對

天殺得6萬5氣左右..開盾好快爆- - 斜飛無用既,,好耐都無開..多數都係齋挑簾,回怒快

多謝你..我整埋天山果 ...
∼香B∼ 發表於 15-8-2012 20:53

個盾可以頂幾下山左去再轉斜飛炸
回復 支持 反對

逍輸石同相克門 5糸樓主應該全輸
樓主只用到武當5成半實力 逍用到8成
0波運用得十分之好 BTW糸用BUG先有咁效果 反應都比平常人快3成
如果5用BUG會好D
P.S 點影片 我都想整個PVP片
回復 支持 反對

逍輸石同相克門 5糸樓主應該全輸
樓主只用到武當5成半實力 逍用到8成
0波運用得十分之好 BTW糸用BUG先有咁 ...
小人物1個 發表於 15-8-2012 09:10 PM

武當始終唔係我最主玩既門派..手法相比資深既武當差一大截..我認為最犀利既人並唔應該只局限於一個門派..更應該每個門派都去涉獵..當然要做到手法出眾,無一年半載既努力係做唔到..
唯有心理同意識係十大門派都共通既"技巧",,我喜歡去估對手下一步既動作..而且雙方思想既碰撞令人刺激到熱血沸騰..
至於呂亙既凌波可以話用得真係數一數二,,你好難戒定呢個係bug,,或者係武當同逍遙既天賦,,只係睇有無人發揮到
呂亙就可以將呢個優勢發揮到極限..雖然佢未必可以次次完美高山,但憑住凌波同距離既掌握我敢話佢係逍ser技術最好既逍遙
錄片用fraps,,分版好似有教學..期待你既技術指教
個盾可以頂幾下山左去再轉斜飛炸
光云 發表於 15-8-2012 09:05 PM

開左盾,兩隻號既實力更加懸殊...而且狀態換來換去始終有風險,,白亮係高石既世界用處<0..開左同無開無分別,而且更加浪費左果1秒cd
回復 支持 反對

香B 4分09秒果段 點解點7星位唔同 但都會中?? 咩原因
回復 支持 反對

香B 4分09秒果段 點解點7星位唔同 但都會中?? 咩原因
也碌都有 發表於 15-8-2012 09:29 PM

秘密 呢個技術唔可以公開,,公開左我會受到所有近攻既圍剿
回復 支持 反對