樂古Nakuz

標題: [轉貼]VISTA 用戶 封魔獵人 出現錯誤之解決方法 [打印本頁]

作者: [H]電腦神童    時間: 13-9-2007 19:56
標題: [轉貼]VISTA 用戶 封魔獵人 出現錯誤之解決方法
如果您是出現,無法進入登入畫面 以及「Throw Weapon」的錯誤訊息,

請先確認 Bright Shadow資料夾內的 BrightShadow.bin 大小是否為5.68mb,

若並非5.68mb,代表您所下載的檔案並不完全,

勞請大大詢問熟識並可正常進入的友人,

請友人傳送 BrightShadow.bin (5.68mb)檔案予您,

大大再將此檔取代原先檔案大小不正確的 BrightShadow.bin 檔案。

如果您是出現,無法進入登入畫面 以及「BrightShadow.bin」的錯誤訊息,

請大大進入WINDOWS內的 system32 資料夾,

將裡面 「Powrprof.dll」複製 到 Bright Shadow 資料夾中,便可避免程式相衝。

(亦有人說, 只要將 powrprof.dll 改名為 powrprof.dll.bk 就可以進行遊戲)

作者: 俊!~    時間: 13-9-2007 20:16
咁係咪姐話隻GAME本身係支援&VSTA..但係因為檔案有問題先出事?= =
作者: anson852    時間: 15-9-2007 11:27
我沒有朋友玩呀= =
你可以給我嗎T︿T
我想玩呀。。。
但是我的是5.81mb
都玩唔到,,係咪一定要5.68呀...

作者: 殘S影    時間: 17-9-2007 20:11
唔該哂呀樓主~
-_-VISTA係唔係隻隻GAME都要咁整?
作者: MANFAI710    時間: 20-9-2007 20:15
我的是5.87mb呀....
讓我試試吧
作者: 藍色兒童    時間: 21-9-2007 02:07
如果我連裝都裝唔到呢-_-"?
有冇得救...."?
作者: shermanmak    時間: 22-9-2007 00:07
XP會出現這問題嗎???
安裝後第一次可以登入遊戲...
第二次便不能了
作者: james24    時間: 22-9-2007 15:48
THX!!! I can play now ^ ^
作者: 。﹏。良仔    時間: 25-9-2007 11:28
我係5.73mb,點解個個容量都唔同,係唔係只要唔細個5.68mb就ok
作者: laibb1992    時間: 4-10-2007 21:42
我入到登入個畫面呀
但係入親佢都話帳號
作者: suen324    時間: 2-11-2007 10:27
我次次開個程式,更新到1半..佢就同彈個野出黎話""下載中X""
我已安過好多次..但係次次都係咁...佢連問我允唔允許都無呀...
淨係問我同唔同意炸...
唉...之前都無事架...但係佢更新完我就玩唔到喇...
即係唔想我玩佢D GAME姐...
作者: 豹仔    時間: 29-1-2008 19:40
我都係...有冇人識整返好呀!?
作者: 寂寞﹏小戀    時間: 14-4-2008 08:03
真係有用嫁?我買來試試
作者: BASEcontrol    時間: 14-6-2008 02:15
試試先=-=[[bao_36]]
作者: BASEcontrol    時間: 14-6-2008 02:16
size大過都唔得==?
作者: BASEcontrol    時間: 14-6-2008 02:18
下載唔到bo==
作者: 62788585    時間: 15-6-2008 02:53
谢谢谢 楼主指点[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
作者: 臭西〞    時間: 4-8-2008 19:10
但係佢係話咩Bonusrate喎....-0-'''
作者: 汪是伯    時間: 11-10-2011 02:47

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://rc.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2