樂古Nakuz

標題: [[電擊象]] ..:: 香 港 公 會 ♂ 愛 幻 想 ♀ 招 生 ::.. [打印本頁]

作者: 雜草    時間: 17-5-2009 01:18
標題: [[電擊象]] ..:: 香 港 公 會 ♂ 愛 幻 想 ♀ 招 生 ::..

香港公會《愛幻想》現正招生

本會會員大多數來自國際版, 香港版, 日本版等等~ 經驗老到!

無論大人細路, 新手定老手
只要你想入黎我地公會玩
我地隨時恭候 xD

新手如遇到問題~ 我地都會盡量恊助

創立日期: 2009年4月18日
公會人數:  ? / 100
公會聯盟: 楓皇章, 楓王章, 仲夏夜之夢, 新火山

===================

會規 (簡單得很
1. 不外掛
2. 不搶怪
3. 不白目
4. 不胡亂退會
5. 禮貌待人 (對外及對內皆是

若有意進團者 ..
請聯絡我們 或 在此留下角色名稱

會長: 工口草 / 只想再遇您
伺服: 電擊象
MSN: rywcy@hotmail.com

副會長: 呀培ms
           路娜Bryan

公會活動照

公會戰
GP排名: 24
最快時間: 16分鐘

炎魔團

混沌炎魔團(聯盟)

魔王巴洛古

獅熊王

獅心團練

係咪好吸引呢~ 仲唔快d加入我地依個大家庭?
作者: andytsang    時間: 17-5-2009 08:39
更正: 收生進度理想既話......6月中頭 可以開到炎團
   另:可能會開樹妖團...但因冇測服未知點...遲下再定
作者: lovematrixpig    時間: 17-5-2009 18:17
低過70LV可以嗎?
46LV僧侶
作者: we24851001    時間: 17-5-2009 18:28
作者: 雜草    時間: 17-5-2009 20:14
如果你地有恆心升上4轉的話 .. 我地幾多等級都收的
作者: 遊俠翔    時間: 18-5-2009 02:54
如果你地有恆心升上4轉的話 .. 我地幾多等級都收的
雜草 發表於 17-5-2009 20:14

4轉
你定得太高
100lv就ok
作者: andytsang    時間: 18-5-2009 08:40
4轉
你定得太高
100lv就ok
遊俠翔 發表於 18-5-2009 02:54

上到100點解唔上120呢- -
作者: yauhowai    時間: 18-5-2009 10:28
上到100點解唔上120呢- -
andytsang 發表於 18-5-2009 08:40 AM

120係好艱難,100都叫容易
到100時候打cd又慢
去神木又太嫩
打雪女有點? =//=
我都唔知道1年前咩都未出整可以上到4轉
作者: 雜草    時間: 18-5-2009 11:18
如果剩係去到100lv既話 ~_~ 我驚抽唔嬴隻炎魔
100打後 .. 我都唔介意帶大家吸升既 ... @@
作者: o0OYiuO0o    時間: 18-5-2009 12:17
開辦炎團..
D時間前幾日分哂NA - -"
或者分個時間俾你玩下

不過唔知點解.. 尋晚11點幾無聊去睇場.. 冇人打 @@
最後14個自己會入去打左場...
第2場CS入去打8手吸經? 我訓左了
作者: 遊俠翔    時間: 18-5-2009 14:27
開辦炎團..
或者分個時間俾你玩下

第2場CS入去打8手吸經? 我訓左了 ...
o0OYiuO0o 發表於 18-5-2009 12:17

第2場8手,6人,打左幾耐我無count,ting又打打下彈game._.
3740893經
作者: 無敵小雞-港    時間: 18-5-2009 18:34
更正: 收生進度理想既話......6月中頭 可以開到炎團
   另:可能會開樹妖團...但因冇測服未知點...遲下再定
andytsang 發表於 17-5-2009 08:39

樹妖團係咩?
作者: andytsang    時間: 18-5-2009 18:52
開辦炎團..
或者分個時間俾你玩下

o0OYiuO0o 發表於 18-5-2009 12:17

時間係有既咩分曬只係個台童要睇你地實力先比你新請..........

而樹妖團係新出boss本來想係測服試但係冇開所以未知.....
作者: 雜草    時間: 18-5-2009 19:28
開辦炎團..
或者分個時間俾你玩下

o0OYiuO0o 發表於 18-5-2009 12:17 PM

嗯 ,, 到時我搵個個黑色歪歪有冇時間分比我先啦 ..
如果冇先搵你求助求助 =3=

琴日8手吸經 .. 我都在場 a____a

作者: 【疾﹏風】    時間: 18-5-2009 19:41
36LV僧侶a_a"
100LV SO ESAY
暑假慢慢升a_a"
作者: we24851001    時間: 19-5-2009 21:52
作者: 無敵小雞-港    時間: 19-5-2009 22:30
甘我而家 65lv 就入團 都可以大打 炎魔?
we24851001 發表於 19-5-2009 21:52

炎魔易打就唔洗成個公會去打啦= =. 炎魔140lv 8手+3本體
65lv入左團 快快手4轉左 咪任你打lo
作者: cla991053    時間: 20-5-2009 00:02
無記錯o既話
打炎o既要百等以上

6x去 , 攻又唔高
又易死
作者: o0OYiuO0o    時間: 20-5-2009 13:14
第2場8手,6人,打左幾耐我無count,ting又打打下彈game._.
3740893經
遊俠翔 發表於 18-5-2009 02:27 PM

果陣玩楓谷最開心 -_-
好記得果日... 自己公會.. 36/86 online
30個會員去打炎
作者: 遊俠翔    時間: 20-5-2009 14:27
果陣玩楓谷最開心 -_-
好記得果日... 自己公會.. 36/86 online
30個會員去打炎
o0OYiuO0o 發表於 20-5-2009 13:14

miss左tim f5
作者: sky2630    時間: 22-5-2009 15:48
13LV入唔入得
作者: 雜草    時間: 25-5-2009 01:22
如果你長玩既話 我地好歡迎你加入我地依個大家庭

p.s. 公會人數上限增至50人
作者: o0OYiuO0o    時間: 25-5-2009 08:40
如果你長玩既話 我地好歡迎你加入我地依個大家庭

p.s. 公會人數上限增至50人
雜草 發表於 25-5-2009 01:22 AM

我地公會上限130人 a"a

成家搬過來吧
作者: 無敵小雞-港    時間: 25-5-2009 10:43
不打冇做副會啦~
作者: 【疾﹏風】    時間: 25-5-2009 11:23
暑假後升高d lv轉過去你個邊a___a"
估計80幾lv=3=!
作者: 遊俠翔    時間: 25-5-2009 13:28

成家搬過來吧
o0OYiuO0o 發表於 25-5-2009 08:40

打錯字?
定真係改左- -?
作者: 雜草    時間: 25-5-2009 13:39

成家搬過來吧
o0OYiuO0o 發表於 25-5-2009 08:40 AM

成家 囧 .... 唔喇
兩堆人又唔熟 .. 只會愈搞到班人冇歸屬感 ~o~

加上我地有必須完成既任務 a_a+
作者: o0OYiuO0o    時間: 25-5-2009 14:09
打錯字?
定真係改左- -?
遊俠翔 發表於 25-5-2009 01:28 PM

計埋分會嘛
分會閒置率很高
有收人空間
不過.. 隔左個聯盟 -___-

成家 囧 .... 唔喇
兩堆人又唔熟 .. 只會愈搞到班人冇歸屬感 ~o~

加上我地有必須完成既任務 a_a+
雜草 發表於 25-5-2009 01:39 PM

咩任務 a_a"?
所謂一次生...兩次熟... 三次... 崮
諗住我地班人冇乜鬥志打炎
搵你地一齊打下可能重振雄風都未定~_~
(尋晚9個人打,, 都係35min的說)
作者: 遊俠翔    時間: 25-5-2009 14:25
計埋分會嘛
分會閒置率很高
有收人空間
不過.. 隔左個聯盟 -___-

咩任務 a_a"?
所謂一次生...兩次熟... 三次... 崮
諗住我地班人冇乜鬥志打炎
搵你地一齊打下可能重振雄風都未定~_~
(尋晚9個人打,, 都係35min的 ...
o0OYiuO0o 發表於 25-5-2009 14:09

有冇出進鬥母書..?t_t
作者: o0OYiuO0o    時間: 25-5-2009 14:29
有冇出進鬥母書..?t_t
遊俠翔 發表於 25-5-2009 02:25 PM

冇... 乜書都冇
seafood台橘鎖寶鎖到離哂譜
作者: s0103600    時間: 1-6-2009 18:44
我都想入- -
我得39lv= =
我叫夜影卍龍騎
作者: 楓殺o0    時間: 1-6-2009 20:02
我有個16lv(少少算勁裝etc.8攻橙手,溫度計...等,攻破到200)既劍士收唔收[[onion_63]]
作者: 雜草    時間: 1-6-2009 20:23
兩個都收, 不過小弟依排因私事未能上線,
如果你地要入會, 請於晚上七時半後密 快鎗手ms / 星州炒飯
作者: 楓殺o0    時間: 1-6-2009 20:50
33# 雜草

-.-啊...佢地6點前會唔會on,我6點off=.=
作者: s0103600    時間: 1-6-2009 21:10
佢地冇on T^T
作者: 楓殺o0    時間: 1-6-2009 22:19
我想問問快鎗手ms

有冇見過一氧化碳on or知唔知佢有咩分身
作者: s0103600    時間: 1-6-2009 23:32
搵唔到佢地
聽日再搵
我40lu@@
為左雷台項鍊
拉慢升lv速度==
作者: 楓殺o0    時間: 2-6-2009 12:37
37# s0103600

自由市場100萬都有條灰字-.-
作者: 無敵小雞-港    時間: 2-6-2009 17:20
夜晚比較容易搵到佢地
作者: s0103600    時間: 2-6-2009 20:46
我都知100w左右有條
問題係我連100w都冇0w0 所以自己打 能省則省

仲有 我8點九左右 搵佢地兩位都唔在線= =
作者: 楓殺o0    時間: 2-6-2009 21:07
樓主幾時得閒玩@@?
作者: 雜草    時間: 2-6-2009 21:31
星期五 ... 星期五凌晨都可以搵到我
作者: s0103600    時間: 2-6-2009 22:56
你星期五凌晨大約幾點- -
12點幾會唔會on
我隻眼真係最勁都係支持到2點幾= =
密星州炒飯同快鎗手ms 都找不到該玩家
我41喇 1日1lv算唔算慢左d 不過要番學 冇計xd
作者: 界女[傷]人    時間: 2-6-2009 23:56
我都想入arrr"
45LV收唔收架 -V-'
作者: 雜草    時間: 3-6-2009 00:15
收,  一定收
不過我要星期五先可以上線到,
依段日子你地可以搵快鎗手ms 同星州炒飯加你地入會
作者: 界女[傷]人    時間: 3-6-2009 00:19
但係我好似冇見佢地Online /___\'
仲有冇第2個可以收我入會丫 XD
作者: 雜草    時間: 3-6-2009 00:31
暫時冇呀 orz ...... 你地不如加住佢地好友, 咁咪知佢地幾時online @@
作者: 純情小飯飯    時間: 3-6-2009 17:53
好友無限個位xDD
add爆佢都唔怕
作者: s0103600    時間: 3-6-2009 18:11
加位唔洗錢咩???我講好友
作者: 楓殺o0    時間: 3-6-2009 18:16
樓主星期6  下午6點之前得唔得閒,我個段時間得閒,另外我改左個盜賊,收唔收?盜賊d裝神少少..囧

得既pm6點前密:x楓殺o0
作者: 【疾﹏風】    時間: 3-6-2009 21:12
咩叫神少少-.-?!
你呢邊lag吾lag?!
我係雪吉拉個邊lag到爆粗-.-
作者: s0103600    時間: 3-6-2009 21:19
我就寧願lag
我係唔會lag機
但係個超神上網經常斷線10~20秒再連番 跟住我打緊咩PQ 都比佢累餐死!

我4x lv 1日先升得1lv 會唔會慢左d???
仲有70lv楓頭100w 抵唔抵 我手痕買左個=v=
作者: 雜草    時間: 3-6-2009 21:25

雪吉拉當然lag啦 ~o~ 人流多成8倍

1日1lv差唔多架喇 .. 如果你一日玩3~4hrs的話
70lv楓頭100m差唔多啦, 不過主要睇佢素質而家

re 楓殺, 星期六 6點前我實得閒 ...
作者: 界女[傷]人    時間: 3-6-2009 21:38
我 係 4 5 L V 停 左 差 不 多 九 個 月 / _ \'

升 極 都 升 唔 到 \口/ 咁 仲 收 唔 收 我..
作者: 無敵小雞-港    時間: 3-6-2009 21:58

收呀~ 卡等你45就去打擂台啦=.= 打到cp就係咁放人攻擊無效

我都想有1日1lv  無錢無計傾'

草你唔post會網條link?_?
作者: 雜草    時間: 3-6-2009 22:11
依到唔比宣傳其他網架 @@ (誤"?)

等入左會個d人自己睇留言版上去睇下仲好啦
作者: s0103600    時間: 3-6-2009 23:30
我入左喇
不過未上戈個你地講既網
岩岩密星州佢收我xd
你45lv 同我一齊洗擂台牙 我42lv 槍騎
我叫夜影卍龍騎
作者: 痴漢出沒    時間: 4-6-2009 01:48
咁快搞到個會咁勁:lol
作者: 純情小飯飯    時間: 4-6-2009 13:11
係你放棄姐= =
你唔放棄一定比依家強大
作者: 痴漢出沒    時間: 4-6-2009 16:17
係你放棄姐= =
你唔放棄一定比依家強大
純情小飯飯 發表於 4-6-2009 13:11

我唔走 可能會出現更加多 壞人 :lol
作者: s0103600    時間: 4-6-2009 22:10

炎盔 
公會價幾$?v?

有冇人可以答我= =
作者: 【疾﹏風】    時間: 6-6-2009 20:27
雪吉係人流多到勁lag-.-'
朝早就順.下晝lag.夜晚lag死-.-'
70楓頭 極吾值錢.仲收1000w(笑.)
作者: 無敵小雞-港    時間: 6-6-2009 20:42
炎盔 未必個個同價 即係意見多 吹水多 曝光率多 可能會平d架XD(謎:你邊位呀, 打飛你呀啦) 最緊要係.. 會價買左炎盔之後唔可以走佬(退會) 起碼幫公會推多幾十埸先@@ 所以.. 未必個個人都賣(例如入左1個月都未夠果d)
作者: ben10129210    時間: 7-6-2009 13:45
草仔係你嗎@-@
作者: ivanyoyo    時間: 7-6-2009 17:15
開新職時入你個團~
作者: andytsang    時間: 7-6-2009 23:12
只收正身~口~   咪用分身入 打死你呀
作者: 無敵小雞-港    時間: 8-6-2009 18:35
每位幻想巴打 我黎緊到6月尾都唔on 要考試(未溫過凸.凸)
作者: 雜草    時間: 9-6-2009 01:25
糕糕糕  ... 快D去溫書 A____A 肥左踢你出會 (奸笑

話說 ... 比我過左天怒20喇 =DDDDD
作者: 遊俠翔    時間: 9-6-2009 02:01
只收正身~口~   咪用分身入 打死你呀
andytsang 發表於 7-6-2009 23:12

我隻分身入左a_a
作者: o0OYiuO0o    時間: 9-6-2009 08:29
糕糕糕  ... 快D去溫書 A____A 肥左踢你出會 (奸笑

話說 ... 比我過左天怒20喇 =DDDDD
雜草 發表於 9-6-2009 01:25 AM

快d過埋天怒30 XDDDD

話時話
你地排左炎la?
作者: 雜草    時間: 9-6-2009 10:00
快d過埋天怒30 XDDDD

話時話
你地排左炎la?
o0OYiuO0o 發表於 9-6-2009 08:29 AM

我地未排呀 .____.
諗住過左17號先去排 ...

(謎: 唔可以阻住我地既洗晶大計 ... 消音)

加上 ... 我地公會應該ok缺打手 -v-""

會員名單
會長:
只想再遇你 (123lv,主教)
副會長:
星洲炒飯 (133lv,夜使者)
幻之雲ms (124lv,黑騎士)
不打不成器ms (111lv,祭司)
快鎗手ms (85lv,神槍手)
會員
戰士系
天鎖龍 (124lv,黑騎士)
neverdied (122lv,英雄)
超煩ms (110lv,龍騎士) < neverdied 分身
動物仔 (109lv,龍騎士)
Hcm追韃扂斕 (103lv,龍騎士)
迪奧ms (97lv, 龍騎士) < 暫失蹤
丸oO (80lv,十字軍)
寂小輝 (72lv,龍騎士)
聖光鐵鎧之喵 (61lv,見習騎士) < 暫失蹤
徐俊英 (49lv,槍騎兵)
鑀德恩 (48lv,見習騎士)
夜影卍龍騎 (48lv,槍騎兵)

法師系
o藍色追魂曲o (121lv,主教)
廿八座丫俊 (98lv,魔導士-冰雷) < 比人爆完, 暫失蹤
死亡的陰影ms (9x,魔導士-冰雷)
呀信x (94v,祭司)
x夢小貓x (82lv,祭司)
彩虹下的棉羊 (79lv,祭司) < 星州炒飯分身
x楓殺oO (70lv,祭司)
忘劍ms (70lv,魔導士-火毒)
Hustlerms (66lv,僧侶)
oChoco主教o (49lv,僧侶)
lalayee (22lv,法師)
冰雷小蟹 (17lv,法師)
弓箭手系
地獄乂之光ms (75lv,狙擊手) < 有活動先Online
追風箏的孩子ms (72lv,遊俠) < 雞kit既 .. 但係 .. cs分身?_?
shumhoihin1 (52lv,獵人)
盜賊系
惡魔小qms (142lv,暗影神偷)
初戀x威 (122lv,夜使者)
呀培ms (100lv,神偷)
愛友聚 (79lv,神偷)
炫影ms (78lv,暗殺者)
盜賊小吸 (63lv,俠盜)
Oscarms (62lv,刺客)
卍黑月卍xx (55lv,刺客)
惡之翔 (48lv,俠盜) < cs 分身 =[
海盜系
孖人 (88lv,格鬥家) < 暫退
Siu櫻oO (83lv,格鬥家)
開膛手o熙 (62lv,槍手)
春江花月夜x(45lv,槍手) < 不打分身
神户和牛mh(41lv,打手) < 長期唔過50等
未分類
卍楓月無情卍
失蹤玩家
卍楓葉法師卍ms (131lv,主教)
飛乂fly (90lv, 十字軍)
s系赻撩楝s (126lv, 暗殺者)

最後更新日期: 09/06/2009
作者: o0OYiuO0o    時間: 9-6-2009 10:39
E 小Q 入左黎你度
你地打時, 我又拉D人過黎打咪得 A_A
至於我地公會清單嘛... 辛苦CS了
作者: ben10129210    時間: 9-6-2009 15:05
WOW勁~
我睇黎要重出江湖=_+
作者: 界女[傷]人    時間: 9-6-2009 15:29
72# o0OYiuO0o
;[ 我又打!
耀哥哥幫我得唔得呀'
作者: 遊俠翔    時間: 10-6-2009 00:43
E 小Q 入左黎你度
你地打時, 我又拉D人過黎打咪得 A_A
至於我地公會清單嘛... 辛苦CS了
o0OYiuO0o 發表於 9-6-2009 10:39

.....................................
我唔熟f3
有一堆n年冇on我鬼知佢幾lv~_~
我自己隻弓56lv
作者: s0103600    時間: 10-6-2009 07:20
會長你係咪打錯左 我48喇><
作者: o0OYiuO0o    時間: 10-6-2009 08:38
72# o0OYiuO0o  
;[ 我又打!
耀哥哥幫我得唔得呀'
界女[傷]人 發表於 9-6-2009 03:29 PM

你打得仲多過我嘛

.....................................
我唔熟f3
我 ...
遊俠翔 發表於 10-6-2009 12:43 AM

其他係冇時間分到俾我地多過冇人打
要夠戰力, 楓皇晚晚都夠 -.-"
作者: 【疾﹏風】    時間: 10-6-2009 10:03
你公會真係多高lv人-.-'
我係雪吉拉慢慢升a0a'
電擊象有冇人徵主教帶升個d- -?!
作者: 雜草    時間: 10-6-2009 13:47
我唔熟f3
我 ...
遊俠翔 發表於 10-6-2009 12:43 AM

楓葉法師ms比人誤送左半年旅行卷喎 -_-
---------------------------------------------------------
冇錯呀 .... 而家仲未夠人打 orz ...
要等到19號, 個個考完試 ... d失蹤人就會番曬黎 .. 咁就有望喇
17號 ... 去排左先囉~o~ ..
唔夠人打 .. 咪比你地打 =3=
你公會真係多高lv人-.-'
我係雪吉拉慢慢升a0a'
電擊象有冇人徵主教帶升個d- -?!

電擊象點解會冇主教帶升呢 -_-
應該咁多個ser都會有主教咁做吧 -..-
作者: 純情小飯飯    時間: 10-6-2009 14:02
楓葉法師ms比人誤送左半年旅行卷喎 -_-
---------------------------------------------------------
冇錯呀 .... 而家仲未夠人打 orz ...
要等到19號, 個個考完試 ... d失蹤人就會番曬黎 .. 咁就有望喇
17號 .. ...
雜草 發表於 10-6-2009 13:47

我係其中一個失蹤者=]
作者: 遊俠翔    時間: 10-6-2009 15:16
我係其中一個失蹤者=]
純情小飯飯 發表於 10-6-2009 14:02

你而家先on緊
你打得仲多過我嘛

其他係冇時間分到俾我地多過冇人打
要夠戰力, 楓皇晚晚都夠 -.-"
o0OYiuO0o 發表於 10-6-2009 08:38

快d去排楓皇獨立時間na[[bao_31]]
作者: 無敵小雞-港    時間: 10-6-2009 15:17
我都係失蹤者@_@

考完試就返黎沖80lv 升級做幹部 做埋分部長(謎:比卡超用十萬伏特)〔轟〕(炸飛
作者: 雜草    時間: 10-6-2009 16:42
岩岩爆左本天怒30 [[bao_10]]
今晚再洗多次晶 再沖 = ="
作者: ben10129210    時間: 10-6-2009 20:59
幾時打公會戰--
作者: 【疾﹏風】    時間: 10-6-2009 21:16
雪吉拉呢邊1h1500w-_-..
你個邊點@"@?!
做主教真係好~__~
作者: 雜草    時間: 10-6-2009 22:36
出面大多數1500-2000
1500居多
朋友價1000~1200左右
作者: o0OYiuO0o    時間: 11-6-2009 08:49
你而家先on緊

快d去排楓皇獨立時間na[]
遊俠翔 發表於 10-6-2009 03:16 PM

有左聯盟, 冇得排獨立時間 崮
作者: 【疾﹏風】    時間: 11-6-2009 09:58
你個邊2000w咁高-,-
應該都係多數台人徵喇= =?!
作者: 雜草    時間: 11-6-2009 12:45
2000w 好少見架喇 = =
冇話邊d人徵多既 ~o~
如果你要帶升既搵我呃 a___a
作者: 純情小飯飯    時間: 11-6-2009 14:12
雜草 發表於 11-6-2009 12:45

細蚊仔帶人3500w  -~- 嫌錢多搵佢
作者: o0OYiuO0o    時間: 11-6-2009 16:45
細蚊仔帶人3500w  -~- 嫌錢多搵佢
純情小飯飯 發表於 11-6-2009 02:12 PM

唔係嘛
佢憑咩收3500W?! 夠串咀?!
作者: yauhowai    時間: 11-6-2009 16:48
唔係嘛
o0OYiuO0o 發表於 11-6-2009 04:45 PM

佢好腦殘架咩?O.O
作者: 界女[傷]人    時間: 11-6-2009 17:37
唔係嘛
o0OYiuO0o 發表於 11-6-2009 16:45

@.@ 憑外掛咪可以收3500w囉..笨旦!(細聲D)

細蚊仔 : 我冇用過真錢玩依隻Game

琪 : 不過唔代表你冇用外掛玩依隻Game
作者: s20031081    時間: 11-6-2009 19:38
40弓手入得嗎?
id:某驄
作者: 遊俠翔    時間: 11-6-2009 20:40
唔係嘛
o0OYiuO0o 發表於 11-6-2009 16:45

憑佢開外掛,打怪快你一倍..
作者: hahahehe    時間: 11-6-2009 22:19
細蚊仔上次都自認左開外掛啦><
作者: yauhowai    時間: 11-6-2009 22:30
講起外掛
考完ce日日見到無限召喚,lag死過n次
由神木去到神殿,雪女去到杜庫
用左1x個護身
火都黎埋
作者: s0103600    時間: 11-6-2009 23:16
我要儲錢牙牙牙
50喇-_-  升多1lv 就要去番打怪
作者: 遊俠翔    時間: 12-6-2009 12:17
講起外掛
考完ce日日見到無限召喚,lag死過n次
由神木去到神殿,雪女去到杜庫
用左1x個護身
火都黎埋
yauhowai 發表於 11-6-2009 22:30

慘..
我都遇到n次
不過血多+有寵
未死過..
係搞到我入唔到去打魚- -
作者: 【疾﹏風】    時間: 12-6-2009 18:17
雜草 發表於 11-6-2009 12:45

係咪吾洗錢-.-?!
不過都吾同ser~_~"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://rc.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2