樂古Nakuz

標題: D1 步工場 ( 通告 ) [打印本頁]

作者: 濱崎步    時間: 26-3-2010 10:59
標題: D1 步工場 ( 通告 )
因工作關係須多時離開本港 , GAME中也太多未能解決的問題 , 如暴走BUG9太多影響大家正常活動關係和經常自動無故退GAME情況 , 本人決定退出光線和出售AC !!

希望大家在未來會有一個更好的光線ONLINE啦..... 如出售AC之後會再通知大家 !!
作者: tszlai01    時間: 26-3-2010 11:47
唔好放AC啦..想返來玩時可以即時返來玩麻
作者: yikhei1    時間: 26-3-2010 12:14
一路好走...相信總有一天你會回來a_a
作者: 99001    時間: 26-3-2010 12:52
步姐又走 so sad,,,
作者: 濱崎步    時間: 26-3-2010 13:05
真係無心機再玩了...... 我會在龍ONLINE出現見大家啦 !!
作者: 真白羊    時間: 26-3-2010 13:54
!___! 小步唔理我啦, 傷心... ><
辛苦你幫我做左咁多期步工場
作者: 亂唸一通    時間: 26-3-2010 14:13
步姐 有綠再會LA 88
作者: yeeewww    時間: 26-3-2010 14:24
歡迎除時番尼..不過唔好賣ac啦...
作者: jacky672    時間: 26-3-2010 16:20
真係無心機再玩了...... 我會在龍ONLINE出現見大家啦 !!
濱崎步 發表於 26-3-2010 13:05

其實你係唔係因為周秀娜個廣告吸引左咋     又多1個人唔玩   真係慘   希望總有一天你會番rco啦
作者: 死夢見    時間: 26-3-2010 16:32
係米蛇玩龍妳想跟佢玩?
作者: L2-10k    時間: 26-3-2010 17:00
再見了步姐..
作者: 濱崎步    時間: 26-3-2010 18:19

阿蛇有去玩嗎?我都唔知WO , 不過我同表第 ( 暴走神手)都去玩了呀 , 我們ID : 步姐/ 傻瓜表第ID : Xx周秀娜xX , 誰要來都可以找我們呀 ^_^
作者: 濱崎步    時間: 26-3-2010 18:22
總知一句................ 我愛你們................呵呵!
作者: 1077    時間: 26-3-2010 18:32
點解會咁~_~唔通rco真係就黎冇?!
一個個咁走~_~可唔可以唔好走><
game內邊有咁多fd~我都唔寫得走啦~~
作者: NCPONG    時間: 26-3-2010 19:33
唔好咁快走住啊~我要係你走之前出到GT
作者: molro    時間: 26-3-2010 19:37
又走一個..
作者: 紅彗星    時間: 26-3-2010 20:47
又係龍online/__\
呢d game真係玩唔得耐=.=
作者: 真白羊    時間: 26-3-2010 21:08
其他Game既討論完~~
作者: jacky672    時間: 27-3-2010 02:14
e+玩緊龍online既人 有1半都係為左周秀娜而玩  我相信 如果rco都搵番個   都可能幾多人玩番or新玩
作者: 星雪夜車神    時間: 27-3-2010 09:03
步姐又要走啦~"~
作者: 亂唸一通    時間: 29-3-2010 19:11
我game名係 xo周秀娜ox/o0周秀娜0o ar

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://rc.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2