打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [公告]好消息 香港將推出『夢之歷險』(Nostale) 8月登場

咁正...我又去玩~~
回復 支持 反對

有鬼用咩    香港出左都冇麥用  成羅新手問呢問路  頂龍咪一邊開台ser 一邊開香ser   同係香ser 挑外掛 就比台灣差好遠  加上衣家大家都玩左咁耐下  十時間玩香港ser 由高lv仔 變為低lv仔   由勁裝 變為垃圾裝 你會玩嗎 加上香港ser 收點商難到登天  一係叫你電交 一係面交 一係銀行轉數(煩)  台灣唔同  佢信你就傳比你 不知幾好   咁就算香港出左d點商都好 事問邊個會用幾百蚊黎買點數呀(敗家仔)  加上香港d活動 遠遠比台灣出得耐 打王個個冇錢仔 垃圾裝打boss 唔肯飲水 下下死 就數你有幾多個章or料  閃一下就冇晒啦  所以香港ser多小白 唔肯洗買水  得閒愛A老母 唔得閒就愛漭y 講唔掂就話出晒隻抽 好似黑社會咁   /但係台灣唔同  你小白  立即有人係全頻唱你  唱衰你個名  重有 d新仔唔識價 特登叫高個價 平時種子500-800  佢特登高到1000幾  問你服未   

事問 邊個會係冇人賣點  多小白  窮鬼唔肯食水 從頭開始過既ser玩呢??  

(以上個人意見,不喜歡不要愛
回復 支持 反對

要玩緊係玩番台版啦= =
1.唔想重升
2.我已經冇玩光之冒險啦依家= =
3.港版一定更新好慢
4.有冇防盜卡用先= =?
5.實一大班騙子周街呃人

另外(唔好插我= =):
我覺得台人(大部份)既文化好好多....唔會無啦啦罵人..你搶一兩怪唔罵(狼區)..只係叫你走
上次見到港人係狼場升 人地打左一隻咁多(冇引)就罵到人地福佳 ...
一隻姐!唔洗咁串呀...

而且台人冇咁多騙子...台人好少呃人
你地睇下我地玩個d 港game(例:巨商)
少部份人成日昆人裝備
海盜又係 呃年裝

點解港人可以為左利益去呃人?
而台人咁好人 我真係唔係好明..
回復 支持 反對

冇計啦  港人為求利益 不澤水段
回復 支持 反對

上面= ="係不擇手段呀= ="
回復 支持 反對

好想玩呀!!
好期待呀........
回復 支持 反對

支持
而家等8月開game
回復 支持 反對

講到d香港人咁......咩咩既
但係  你地都係香港人wor...
邊個係game 係點既玩家就唔知啦
不過  香港唔只得你地講既果種人  都有好人嫁~~
玩香港既  識fd都易d啦~~起碼佢地明你講咩
打廣東話自己都好d啦   之後我玩台灣game  攪到我講野有時有d書面語(長期玩  試過)
同埋  賣ac呀  果d  都好d....
玩台灣  台灣小d白木   不過傾計真係有時都有d唔明= ="
p.s  講錯唔好凸~^^
回復 支持 反對

小量好人 大量超人『衰人』
冇計 香港人呢種白痴 自私 粗俗既品德要OUT了
台灣人講既注音文 我而家明晒啦~
自己係香港人又點-.-?唔可以罵?
香港人 返屋企練好品德再來玩遊戲
回復 支持 反對

其實你地話o既(香港人)多數都係果d細佬姐,5洗講到個個香港人都係咁,台灣果d白木有時仲衰過香港果d tim呢?又5講下佢地~  我會玩港的因為台版e家跟本無咩人玩台版光了- -因為實在2-3個月先有大更新- -完全留5到客量~
回復 支持 反對