打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 十二之天貳

遊戲名稱:十二之天貳
測試會員名稱:zerozero1234
官網:http://ts2.gameflier.com/
遊戲類型:mmorpg
遊戲公測中.....
星評:★★★★☆ (5星為滿分)
電腦配備要求:
配備需求 資料內容如下:
區分最小配置推薦配置
CPUPentiumIII 800 MHz
PentiumIV 2.4 GHz
記憶體512 MB
1 GB
顯示卡
Geforce FX5200,
Radeon 7500,64MB
Geforce FX 5600
Radeon 9550,128 MB
操作系統
Windows XP/2000
Windows XP/2000
硬碟空間
3G以上
5G以上

遊戲截圖:

[URL=http://imageshack.us]

對此遊戲的感想:呢隻game都算係一隻比較上有暴力主意嘅game,
比起之前玩過嘅game,隻game就好有一種與眾不同不同的感覺
其實佢個要求同其他game都差唔多,只係要用比較大空間放,但係個人
認為呢隻game好帶出倒,佢過暴力風格,先講畫面方面,隻game大部份
地圖都做出陰暗環境,咁樣提升左遊戲的應有氣氛,再者,遊戲system
設定左每次打中怪or被打中都會有血液濺出黎,而且有時殺怪後可以砍
下怪物頭部,增加血腥成份.其實遊戲仲有一大大大大賣點,就係有時見倒
女性的怪物(要係人形)只要打到佢d血得咁上下,佢就玩爆衫@.@,而且仲露出
xxxxx(不雅成份,有意請自行確認xp).遊戲可以唔洗靠點都可以好強,就好似全力刀
只要同人pk先出技,就等於秒殺,but唔保證miss&全體存在,呢隻game就算你點玩配點都得
就算點錯曬都好,只要返主城,就可以重整,所以可以自己配出獨特用途的角色
姐係話天生我才必有用.其他野就唔多講,請各位慢慢品嚐.

評分

參與人數 1樂點 +20 +5 收起 理由
JSN + 20 + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

個人認為
畫質不太好哦
回復 支持 反對

其實係我cap得唔清姐.....
回復 支持 反對

前陣子在地鐵站看到廣告......
不過感覺....畫質滿差.......的感覺......
玩了怕..影響性格....所以.....小弟不沾為妙~
ps:~屬個人見解

回復 支持 反對

我覺得最正既就系..1~39可以隨意重點
我諗佢系第一隻game先可以甘樣
回復 支持 反對

我都係鍾意赤壁多D,本人仲玩緊
回復 支持 反對

我唔玩e d game
回復 支持 反對

有冇人玩緊呀?= =''
回復 支持 反對

我又玩下先[[bao_30]]
回復 支持 反對

樓上話畫質差嗎? 我覺得不錯的, 樓主的貼圖應該不是最高畫質
回復 支持 反對