打印 上一主題 下一主題
收起左側

[話題討論]大家對破解版l4d既睇法

關閉 [複製鏈接]
我係玩正版既=]

冇錢就唔好食飯啦
咁我好多野都冇喎 咁唔通我走去搶!?
冇果樣野就去偷!?
咁鬼要法例??
冇就去偷!? 用下腦啦唔該=]
坐住左呀??
用屎忽向住個mon睇清楚我講既野啦
冇就去搶....講野唔經大腦
比人扣分 ...
y5319797 發表於 10-4-2009 01:25

你呢個簽名現家暗示左你有一半機會係玩破解版
回復 支持 反對

我Windows都係正版
Flash都係
幻之射神 發表於 10-4-2009 10:56

你隻flash正版係唔係限期?
係既我無野好講
回復 支持 反對

正版又好
番版又好

都係玩game姐

不過正版既好處比番版多, 又唔使成日擔心官方更新左又玩唔到
回復 支持 反對

咪理佢啦....
佢擺明博罵戰~佢要鬧咪由佢鬧到夠囉~
當明尼克 發表於 10-4-2009 10:26

同意=]
回復 支持 反對

正版又好
番版又好

都係玩game姐

不過正版既好處比番版多, 又唔使成日擔心官方更新左又玩唔到
yathsing 發表於 10-4-2009 12:46

官方更新左都唔會玩唔到嫁=口=
只要你唔更新,破解版依然玩到~
(明知自己用破解版都仲走去更新果d叫傻仔~XDD)
回復 支持 反對

玩正版同玩破解有咩問題?
玩破解好大問題?
而家人地玩破解殺左你全家咩
做咩D人講到好似殺左人咁先
玩破解就同私服一樣 玩又點先? 你官方咪告開私服條友囉 有本事就做到破解唔到
咁咪大把人乖乖地玩正版囉

好睇唔過眼D人見自己有玩正版就講到自己好清高咁囉

自己咁清高就唔好放咁多插件上黎 你個插件官方出嫁?
咁清高? 唔係官方既野 咁同你玩online game 裝外掛有咩分別先?
咁你有無玩先 有無用插件先~  唔好自命清高 有用就死狗 行埋一邊啦
你同玩正版再開外掛無咩分別嫁咋   唔好又話咩 "呢D野無影響平均"
一句講哂 唔係官方既野 你裝左黎係遊戲度玩 官方一定當你外掛   用外掛就死埋一邊啦

你無用? 咪又係咁衰  自己唔用 做咩幫人發佈? 發佈外掛程式咪一樣
唔好話唔係你 成日見你發佈D插件  好啦 當你轉過黎啦
你咁清高就咪轉貼外掛程式啦

最簡單 你發佈個L8D比人 係咪官方既先
你咁講法 人地玩破解就叫犯法
你玩正版仲要發佈外掛程式比人玩 咪罪加一等 知法犯法丫
做人講野唔好咁過分 要話人之前睇下自己做過咩先
唔係無人話你就代表你無錯嫁 小朋友

玩破解版同正版根本都唔同平台 就好似官服同私服一樣
你玩官服你既事 做咩係都要話人地玩私服呢樣個樣
咁清高就唔好開外掛!! 仲要發佈!! 有口話人無口話自己
人地玩咩影響到你咩? 洗唔洗咁講野
我正版破解版都有玩 咁又點? 我唔覺得好大問題囉
起碼個問題唔係大到好似殺左人咁囉
回復 支持 反對

玩正版同玩破解有咩問題?
玩破解好大問題?
而家人地玩破解殺左你全家咩
做咩D人講到好似殺左人咁先
玩破解就同私服一樣 玩又點先? 你官方咪告開私服條友囉 有本事就做到破解唔到
咁咪大把人乖乖地玩正版囉

好睇唔 ...
藍冰冷 發表於 11-4-2009 06:27

正面(正版)   負面(破解)

正面覺得破解版係玩霸王機,食免費午餐,跟本對版權係唔尊重

負面覺得破解版同正版都係打機,無乜問題
回復 支持 反對

y5319797 發表於 11-4-2009 01:11

我提一提你
人地講緊正版用插件影響遊戲平衡姐係用外掛
同用破解版無乜分別
回復 支持 反對

y5319797 發表於 11-4-2009 09:11

呢個道理係人都知
但係我只係唔抵得有人自命清高
我正版破解都有玩 就係因為當初一班朋友係網吧玩破解 覺得好好玩 先叫我玩
玩左破解一陣 我都覺得唔錯先去買正版
唔可以否定 破解版對正版都有 "好"既影響力
唔一定玩正版就係岩 玩破解就係錯
如果咁講 玩正版開外掛 開插件又算係咩?

一大堆人以為自己玩正版就好清高 成日係度話人地破解有問題
難道你自己又無問題? 唔係玩正版就一定岩既 當然有好多人玩正版唔玩插件/外掛等等
但係如果自己已經玩正版又開外掛 我覺得佢無資格去話人地破解咁多野囉
正版破解都有大把人支持 做咩係都要發起咁大衝突先
人地又無影響到你 人地玩破解得罪你咩~~~

樓主開呢個post都係想大家講下正版同破解既睇法 唔係叫你入黎係又插唔係又插
人地表達意見話玩破解無問題  點知又有D自命清高既人 又話人地欠打
仲要自己係咁發佈D非官方既插件
係咁話人地犯法 我自問見識小 麻煩大家話我知
而家香港邊條法例寫明 下載破解版遊戲黎玩係犯法!
而家買老番都唔拉啦 拉都係拉賣個條友  
錄電視節目都犯法啦 有無人拉?
下載電影又犯法咩? 咪又係拉發佈個條友
所以就算玩破解版又點? 犯法? 我唔信囉 有就拉我囉

發佈非官方插件 等同發佈外掛
如果官方真係要做野 拉發佈破解版同插件既人先?  定係玩破解既玩家先呢?
回復 支持 反對

e38p79冇講錯ga
依家你地就理直氣壯話冇錯
第日你做左開發商你就知咩回事

就係你呢d咁既心態既人搞到遊戲界衰晒
邊個話Test一定係破解?
L4D未出版幾時有破解?
唔通IGN用破解黎試???
上Youtube d片全部係Valve d人 ...
幻之射神 發表於 9-4-2009 17:43

玩破解同搶野比..... 搶野大好多-.-
回復 支持 反對