打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 悶. del post

關閉 [複製鏈接]

9# 星月仔
當你係長輩個果  我知道一定唔係我^_^
我笑.  如果你冇捉我字失ge話.  我當場 封號.  狂洗版!^_^
你係投訴版果度. 個果回覆 大大隻字係捉我個post 名ge字失.
''權力'' and'' 權利''
仲有. 識我個d 都知. 我個人品係咩. 唔會無啦啦係到爆粗.比其他版主扣分^_^ (post在投訴區)
我諗你連我嘈你ge原因 都唔記得^^
回復 支持 反對

-           笑. 係佢引起ge.   事情係由江個 post .開始. 個變性bug.  佢有變性.
佢就話 變性只不過係變左動作同埋高度而已^_^.   唔會影響到公平性^_^
☆h!ag★ 發表於 29-5-2009 17:42

變性絕對無影響遊戲公平性。
↑ 記住呢句係我 - kk x) 講嘅=D.
回復 支持 反對

9# 星月仔
當你係長輩個果  我知道一定唔係我^_^
我笑.  如果你冇捉我字失ge話.  我當場 封號.  狂洗版!^_^
你係投訴版果度. 個果回覆 大大隻字係捉我個post 名ge字失.
''權力'' and'' 權利''
仲有. 識我個d 都知.  ...
☆h!ag★ 發表於 29-5-2009 19:59

= =我系想問清楚你系想講''權力'' 定 '' 權利''
兩者唔同
我只系想問清楚
唔通咁叫捉錯字= =?
咁你宜啲系未叫誤會?
那~我又唔明你宜句
又想問清楚
還有希望你用平常心回覆
回復 支持 反對

13# 星月仔
你好勁丫^_^ 知道我之前個post 係唔用平常心去回.你點做到架@_@?
笑了~_~自己打完都.......樂古? 我唔會上了. 投訴都冇用^_^
回復 支持 反對

13# 星月仔
你好勁丫^_^ 知道我之前個post 係唔用平常心去回.你點做到架@_@?
笑了~_~自己打完都.......樂古? 我唔會上了. 投訴都冇用^_^
☆h!ag★ 發表於 29-5-2009 22:04

因為系你自己講概^^"
點解你自己講完啲野都可以唔記得?.?
唔系投訴無用,而系你跟本投訴失敗
要有足夠證據,論點,同論句先可以成立你概回覆
而且超版己經交代清楚
如果有說話想講你未直說出黎囉
"........."?
回復 支持 反對

15# 星月仔
唉.  老婆上左黎. 為有都要上返黎- -
你唔比我回個果post 我點交代?  係到交代. 你咪有借口^_^
回復 支持 反對

15# 星月仔  
唉.  老婆上左黎. 為有都要上返黎- -
你唔比我回個果post 我點交代?  係到交代. 你咪有借口^_^
☆h!ag★ 發表於 30-5-2009 06:14

下!!!!!!你UP咩啊
我邊有LOCK你POST啊
唔該自己查清楚先再話人 =.=||||
回復 支持 反對

我又想知`` 版主又幾時會知你打字個時係咪火緊?!
搞笑=] 版主又唔係你條蟲,, 有事個時就插版主 你都幾搞野.
自己多字失就練下打字先啦.
回復 支持 反對

純粹路過......講幾句....

版主會有咩情況下知你開posT是系火緊架??
開左PosT比人關左就罵版主----捉字[失]...
版主右吾系你邊個..點知你個時咩情緒牙~~

就算火個陣...都應該會諗下...打d咩字岩,咩字吾岩啦嘛...

[純粹路過]
回復 支持 反對

17# 星月仔
你有冇移動我個post 先^_^?
回復 支持 反對