打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 悶. del post

關閉 [複製鏈接]
19# ◆儀×兒╯
你連我地嘈乜都唔知.  就唔好講句.  
d人常講. 人地嘈交. 你就咪出聲^_^
回復 支持 反對

18# L.H.C
笑.  你打字好勁?        單挑機打字比賽呢^_^?
我火緊個陣.  打字快得濟.係咁架喇. 你唔爽?   人嘈交又關你事?

評分

參與人數 1樂點 -16 收起 理由
星月仔 -16 多次連回

查看全部評分

回復 支持 反對

19# ◆儀×兒╯  
你連我地嘈乜都唔知.  就唔好講句.  
d人常講. 人地嘈交. 你就咪出聲^_^
☆h!ag★ 發表於 30-5-2009 12:57

- -咁一系你就pm佢同佢傾喇,開得就遇左有人會討論咖喇
回復 支持 反對

17# 星月仔  
你有冇移動我個post 先^_^?
☆h!ag★ 發表於 30-5-2009 12:56

你post錯系未要要搬post?
1.經常回覆會作出回避問題的行為
2.說話前言不接後語
3.回覆有挑釁成份
4.時時把自己的短暫記憶強加於別人身上
5.沒有清楚明白自己的每一句每一言在想表達什麼
回復 支持 反對

呢到唔止得你火-,-既
你咁火  會做左d乜事架 我真係唔知;
sosad 你火既會唔會殺人
係唔係要學埋今朝果單新聞咁 =]*

"我有精神病 我想殺人" 砍死個小朋友 係深水土步 ?

呢到冇人識你 "問下你呢到有幾多人識你"

唔好以為個個都識你 你又唔係知名人仕 你只係一個小小會員

我再強調多次 "唔好以為呢個個個都識你"

如同你行出去mk 你會唔會好似d 明星會有人跟縱你  醒少少啦

自己誤斷話題; 就話捉字蚤  

省氣講句; 論壇最大係壇主;

斬人案
http://hk.news.yahoo.com/article/090529/4/cflb.html
回復 支持 反對

24# 星月仔
我個果post 題目.係冇乜諗住 係投降版lo. 因為我一早已經係個到開左個.
我冇話個個識我.   所以你講黎冇用.我唔係要出名^_^. 要出名.上勁舞狂滅人.識多d fd都出到啦.
洗用e d方法嗎?
回復 支持 反對

24# 星月仔
我個果post 題目.係冇乜諗住 係投降版lo. 因為我一早已經係個到開左個.
我冇話個個識我.   所以你講黎冇用.我唔係要出名^_^. 要出名.上勁舞狂滅人.識多d fd都出到啦.
洗用e d方法嗎? ...
☆h!ag★ 發表於 30-5-2009 18:07

你好似理解錯左我既意思

你唔記得你之前你個post有寫過0_0

"識我個d 都知. 我個人品係咩" [最大問題 冇人識你 何來知你乜人品 ]sad

同埋 你既世界太局限於"勁舞團" sosad

玩勁舞多有鬼用咩/.\

滅人 識多fd "勁舞fd"

有鬼用!? 滅人滅到上報紙xD <==MAYBE 蘋果頭條!? 打機打上腦?

你連識人都要靠勁舞 sosad

好難理解..你無左勁舞團會點/.\
回復 支持 反對

27# 魔撒
無左勁舞咪無左勁舞lo. 唔通去 叫人去開- -?
而且我有玩其他game
仲有.  我話識我個d fd. 係 真人個d. 佢地都會玩勁舞,
而且勁舞個d fd .冇用^_^
回復 支持 反對

唉.        廢事嘈.  你地同我嘈. 得過火. 而且咁多人同我一個.  點都會嘈唔完. 悶~_~
回復 支持 反對

唉.        廢事嘈.  你地同我嘈. 得過火. 而且咁多人同我一個.  點都會嘈唔完. 悶~_~
☆h!ag★ 發表於 30-5-2009 19:24

收聲啦小朋友,見你啲所謂道理睇到我眼火爆。
老友唔該您搞掂您啲錯別字同分清段落先再回覆。
仲有如果您想離開呢度嘅,出口起右上角,亦都無人會阻住您。
回復 支持 反對