打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 02.08 ]殺人熊系列任務三部曲介紹

大家好^^

傳說之中,每隔一千年,連接三個星球的「星之門」將會開啟。但是在神團當中,卻有人想出盡辦法欲令星之門不能成功開啟。為了阻止這些人的邪惡計劃,玩家提起了裝備‧殺人熊之爪及殺人熊護手,向未知的境地「艾端爾之門」進發…...
只要玩家從幸福娃娃八號中抽得殺人熊之爪及殺人熊護手,便能夠接殺人熊系列任務。整個殺人熊系列任務分成三部曲,分別命名為「未被啟發的聖物」、「艾端爾之門」及「野性之心」,供80級以上的玩家使用。只要玩家完成三部曲,破解了星之門背後的秘密,擊破了敵人的野心以後,除了能夠令殺人熊之爪及殺人熊護手進化成更強勁的裝備之外,更能夠從任務獲得高達3300萬的經驗值!對於身為80~90級的玩家來說,這是一個非常優秀的回報!
各位玩家都想得到這些大量的經驗值獎勵嗎?想得到強勁的裝備嗎?立即到星夢百貨購買幸福娃娃八號,抽得殺人熊之爪及殺人熊護手,解開星之門背後的秘密!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
siu芷 -10 感想?

查看全部評分

回復

N年前既裝都可以番生真係俾個GD星夢
回復 支持 反對

又係幾多十萬世紀之前既事啊?
佢仲要POST多幾多個咁既公告先完?
回復 支持 反對

應該就快重講地殿個d野了- -...
重講任務我都唔知有咩意思...
呃人買點買個d野=3=?
回復 支持 反對

-.-可能係叫d新仔買點掛
回復 支持 反對

懶係照顧d新仔咁囉-_-問題係有冇新仔先得咖
回復 支持 反對

懶係照顧d新仔咁囉-_-問題係有冇新仔先得咖
Janelle`:3 發表於 10-2-2010 05:20

好同意你的講法  新仔都唔多件 - - 係咁出ed
回復 支持 反對