打印 上一主題 下一主題
收起左側

巴士阿叔分享專用貼(有關巴士阿叔的東西全貼到這裡)唔好比沈佢呀!20000人氣達成!!

「原創」公廁阿叔

呀叔: 即刻出公廁,唔好,唔好係公廁度
後生仔: 冇需要囉
呀叔: 你冇需要你叫我快D!?我柯屎你......
後生仔: 老闆
呀叔: 喂,唔好講老闆啦,公平架,我唔識你你唔識我,點解你要咁樣做,點解你要咁做丫...
喂!每個人係社會有大小二便,你家下做d唔公平既野係咪要同你傾計呀!
後生仔: 我覺得你咁樣既意思唔係同我傾計
呀叔: 我係同你傾計有冇掂你呀!
後生仔: 你想我點樣
呀叔: 我想你點...你同我道歉
後生仔: 哦...唔好意思
呀叔: 做咩唔好意思呀,係你岩定我岩?你講,下?
後生仔: 你想囉彩姐,唔好意思啊老闆
呀叔: 我唔係囉彩
呀叔: 喂!拿!第一,現在你係度排隊我冇出聲,你做咩要話我慢,我好簡單丫,我冇騷擾你,岩唔岩呀?姐係點樣?
後生仔: 冇事發生囉...就係咁簡單
呀叔: 你有咩事發生丫...姐係你想點,唔係拿,我就想同你解決
後生仔: 解決左...就係咁簡單
呀叔: 未解決!
後生仔: 解決左
呀叔: 未解決!!
後生仔: 解決左
呀叔: 未解決!!!
呀叔: 大家出黎解決左佢丫,簡單,你排隊我冇話你,你話我咩先...........
後生仔:太慢囉
呀叔: 喂...你夠排隊我有冇話你叫我快D所以騷擾到我呀,大家都係係公廁姐,
柯屎一定要時間,如果你柯屎呢,大家都一樣咁架啦,係呀,我有冇話你呀,點呀你
你好好打咩你!x你老y!!
你係咪好好打先!
我有我既柯屎,你有你既排隊,你做咩挑釁我啊!
後生仔: 唔好意思
呀叔: 咩唔好意思呀?你道歉丫!
後生仔: 對唔住囉
呀叔: 大聲D!
後生仔: 對唔住
呀叔: 拿!以後唔好呀,警告你呀!囉隻手黎啦丫
呀叔: 唔需要姐係點呀?唔妥牙?
呀叔: 你道歉左咪渣手囉,道歉完唔渣手,做咩呀?
後生仔: 你未洗手喎
呀叔: 做咩未洗手唔渣得手呀,唔渣手姐係未掂
呀叔: 唔渣手姐係未掂啦,未掂姐係要攪到掂啦,係咪呀?
我柯屎你叫我快D我,你排隊我有冇騷擾你呀
x!我已經一把火架喇 , 我頭先......你叫我快D做乜z野呀!x你老y!!
後生仔: ...............
呀叔: 我又講你又講,你知我乜z野姐,我x你老y呀!
喂,你道歉左,渣...渣手唔渣手?下!未解決喎!
後生仔: 好,我順下...順下你意.....
呀叔: 唔!好,我話比你聽以後唔好
拿,第二個dup你架話比你聽
後生仔: 有緣我地會再見,或者會碰頭
呀叔: 有緣碰頭
拿,以後唔好,唔好再騷擾我,又唔好騷擾你,OK?我地大家有大小二便,好唔好呀
後生仔: 下...
呀叔: 你想柯屎就隨時,
後生仔: 唔需要...
呀叔: 唔需要?咁你係度排隊,重叫我快D!?
後生仔: 君子動口不動手
呀叔: 唔係呀,你動口你都好z麻煩呀!你叫我快D呀,我話比你聽,我柯緊屎
後生仔: 唔通我叫你慢D咩
呀叔: 你叫我快D,咩,你頭先道左歉,冇問題,不過呢你,叫我快D姐係你騷擾我我未騷擾你丫嘛,
我先至x你老y丫嘛, 岩定我岩...拿!大家算數呀!
後生仔: 不過老母唔好囉黎x喇
呀叔: 老y唔x,x邊個呀?我x你老y!我條野係咪係你老y果度丫?呢d係中國粗口,我鍾意x,
我條野唔係你老y果個度
後生仔: 我警告你
呀叔: 我警告我乜野呀?老友,而家你仲警告我...渣左手你警告我,即係點先
後生仔: 件事已經解決左喇
呀叔: 解決咁你又警告我咩姐?我好多大便......我依家想話鏈過,你解決...你話解決左,你又警告我咩姐?
何必呢?岩唔岩呀?呀老友...無謂架大家,岩唔岩呀,大家都渣左手
後生仔: 我話你知,呢d係我地兩個人既事,唔好搬人出黎
呀叔: 搬人出黎就搬人出黎,你鍾意x就x...我鍾意x就x,x人呢就冇害既,x丫x丫x...打你兩鎚咩?
岩唔岩呀,咁你解決左就解決左,唔好警告我,你警告我做咩呀,你警告我我唔z驚,我好z多大便架,你知唔知呀
你明白未呀,你唔好警告,算數!明白未呀,你警告我姐係未攪掂,大家算數呀,渣左手,好唔好呀?
後生仔: 得啦,唔想同你講咁多野!
呀叔: 你警告我做乜z野姐,你係咪唔算數丫......x!
後生仔:柯你既屎啦
呀叔:唔....唔....唔......

[ Last edited by lok194 on 2006-6-2 at 01:06 PM ]
回復 支持 反對

乜多左禁多板本既=.=多謝樓主=.=
回復 支持 反對

好正  多謝分享
回復 支持 反對

好勁既人汽  個post好正
回復 支持 反對

香港到邊到有得買巴士阿叔既T-Shirt
回復 支持 反對

我個公廁阿叔正唔正呢!?
回復 支持 反對

http://www.singtao.com/special/unclebus/index.html
巴士呀叔比4眼仔趕走,唔知有冇
回復 支持 反對

2m5人氣啦~公喜^^
回復 支持 反對

好野!!!!有2m5人氣,20000人氣達成!! finish

[ Last edited by pkpk789 on 2006-6-2 at 07:55 PM ]
回復 支持 反對

我改個個「公廁阿叔」有冇人睇過架=.=
回復 支持 反對