打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 海賊王OnePiece1-463 之463更新

上高個位...你個張圖 係唔係係銀魂到拎.,.==

---------------------------------------------分格中-------------------------------------------------------------

某d 日本動漫狂熱者...推理出來.....(推理個條友  都 機出名架,,,,

春日 個個 個條友 推理到 話 呀kyou....佢都可以推理 推到 話佢係神== (唔信....?? 你自己去foxy 搵啦- -)

-----------------------------------------------------分格----------------------------------------------------------------------------

隻暴軍紅.....為左增加 路飛海插團 實力 用彈屎神工..彈佢地 去唔同地方.......(不過 我只係追 動畫

不過 之後路飛 識唔識 爆氣呢...(我最想知....死左個個海賊團 副船長...招爆氣 勁唔勁過王下7條海...
回復 支持 反對

哇-.-原來依度咁早就有..
等多左1日添0.0 ..

491# COCOBOYBOY

那有銀魂圖啊..

暈了..
女帝不可能是路飛家姐的!!!
她只是單戀路飛!!

目前還未知道路飛能否熟練使用霸王色霸氣
回復 支持 反對

喵....你看清楚吧 不是光之美小女...是由老婆婆 和 中女小偷(銀魂 中的人物xdd

是某集...(9x集.....

不過如果 不彈路飛去 女人島...他都不會用爆氣.....

我有個日本動畫 放映時間表

咁我就放係到啦...

日本播放時間
動畫名稱
週日
(日曜日)
※咯咯咯鬼太郎  ※海賊王  ※光之美少女 fresh  ※龍珠改  ※Tears to Tiara
※天才麻將少女  ※鋼之鍊金術師 FA  爆旋陀螺 金屬對決  ※天國少女  
※豹頭王傳說  ※你好安妮  ※香格里拉  ※四葉遊戲  ※寵物搖動  ※加奈日記  
※公主戀人  ※佝僂貓
週一
(月曜日)
※甜甜私房貓 第二季  ※07-GHOST  ※GA藝術科美術設計班
週二
(火曜日)
※死神  ※甜甜私房貓 第二季  ※蒼天航路  ※浪漫追星社
週三
(水曜日)
※遊戲王 5D's  ※閃電11人  ※甜甜私房貓 第二季  ※天天元氣媽媽  ※青花
※海物語~有你相伴~  ※海貓鳴泣之時  ※狼與香辛料 第二季
週四
(木曜日)
※火影忍者  ※銀魂  ※寵物小精靈鑽石珍珠  ※Phantom  ※Basquash!
※甜甜私房貓 第二季  ※潘朵拉之心  ※大正野球娘  ※NEEDLESS 超能力大戰
※東京震級8.0
週五
(金曜日)
※蠟筆小新  ※多啦A夢2009  ※旋風管家 第二期  ※地下城與勇士 阿拉德戰記
※鬍子小雞  ※甜甜私房貓 第二季  ※化物語
週六
(土曜日)
※家庭教師  ※Keroro 軍曹  ※守護甜心!心跳  ※黑塔利亞  ※名偵探柯南  
※極上!超人氣委員長  ※獸之演奏者艾琳  ※戰場女武神  ※真魔神Z  ※海豹寶寶
※元素獵人  ※CANAAN  ※簡單易懂的現代魔法

希望有人會多謝我啦.....呼....
回復 支持 反對

海賊王第414話更新
回復 支持 反對

完了這埸決鬥   (我看到....下集 女帝 走光了....(哈哈哈 有眼幅...)
回復 支持 反對

海賊王第415話更新
回復 支持 反對

http://www.tudou.com/programs/view/uxKyP-ng0cw

10周年 電影 要12月12日 【日本】才有=口=
回復 支持 反對

海賊王第416話更新
回復 支持 反對

wowowow....................7武海 有1個又就快死lu....路飛 又要同佢ya ya 打lu

好想再追\ /!!!
回復 支持 反對

今個星期停播?
回復 支持 反對