打印 上一主題 下一主題
收起左側

N社的RPG 10週年遊戲大作 Tales of the Abyss(深淵傳說)動畫和遊戲討論區

係wo..個4格漫話請翻譯吧ivi
回復 支持 反對

唔知點解我覺得會係26集內
定係13集= ="汗
d game 改最興爛尾12/13集
今日睇完第4集  發現op唔同左  = =   多左幾個新動作
其中  一張   仲有幾個動作op唔同左   終於有人偶師近鏡xd   吐血  (路人:你這死人loli控)

回復 支持 反對

想問可以提供一下 op同ed歌名? 因為系日文所以好難搵
回復 支持 反對

op是game的 要找不是太難 出了都很久(2005年)  ed等等吧

還有 12,13爛尾我想這個遊戲商會被人xyz

有玩過game的都知男主角為啥要剪頭髮

還有是蘿利控的會有個很大的沖擊

他是男來的(有看官網的我想一早知道了  但當年是遊戲發售前1日才公報他是男  所以蘿利控都受到沖擊

回復 支持 反對

嘩==不是吧...第2個很像女的生物其實是男性=.=蘿利控受到沖擊←這句說得蠻好的xd

領便當是什麼意思呀?

沒玩過GAME,男主是為了緹婭而剪頭髮的嗎?

op有句說2合為1呢-口-

聽說最後是要打老師?_?

ps,個4格漫晝好xd =v=

[ 本帖最後由
回復 支持 反對

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 19-10-2008 22:30 發表
嘩==不是吧...第2個很像女的生物其實是男性=.=蘿利控受到沖擊←這句說得蠻好的xd

領便當是什麼意思呀?

沒玩過GAME,男主是為了緹婭而剪頭髮的嗎?

op有句說2合為1呢-口-

聽說最後是要打老師?_?

ps,個 ...

男主角不是為了提亞而剪頭髮  當中op歌詞有說到記憶吧 這就是其中要剪的原因之一 (我只可以劇透到這了
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

@o@可惡=/= 我仲諗到咁浪漫....

Ъュヤ首譜歌有冇mp3檔?
http://hk.youtube.com/watch?v=4tXGCuA4ExI
回復 支持 反對

唔控果個人- - 佢個髮型一向唔多控   話說同clamp 手下既天使領域女主角有d似 唔知邊個先 = =汗
倒是看2名人偶師好了    腹黑跟天真的  xd[[bao_28]]
回復 支持 反對

聽講最後男女主各走各路,是嗎?_?

問多次先@v@有冇人有譜歌mp3檔>3<
回復 支持 反對

原帖由 ╭☆7x★╯ 於 20-10-2008 20:53 發表
聽講最後男女主各走各路,是嗎?_?

問多次先@v@有冇人有譜歌mp3檔>3

是不是看下去不就知道了嗎=.="
回復 支持 反對