查看: 34785|回復: 134
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 王ser有錢仔 鬼仔c

[附近] 某人 :超哂經
[附近]某人:and金
[附近][鬼仔C]:錢我大吧
[附近]某人 :好串
[附近]某人:錢大把就唔會玩成咁啦廢ac
[附近]某人 :得個幾粒石話錢大把
[附近]某人 :放3隻ac比你 400hkd 你要唔_要
[附近][鬼仔C]:唔得WOW
[附近]某人 :我放ac 1000比你 我都驚你比唔起
[附近][鬼仔C] :我要認真玩你就收LA
[附近]某人 :我比你認真玩
[附近]某人 :挑場 1m元 好冇
[附近][鬼仔C]:我10000蚊我都比得起
[附近]某人 :糸唔糸呀
[附近]某人 :我都比得起啦
[附近]某人 :得個講有咩用
[附近]某人 :做出黎睇下

王ser鬼仔c 其實呢 你平時淨糸識蝦新手 得果幾粒4石就話自己好有錢.... 唔好以為得你自己最勁先得ga 平時又糸樂古話自己糸80組幾勁幾勁 都糸想話你自己勁姐 宜家比個機會你表現下 你又即刻忍身走人  大家評下理
回復

鬼仔c -,-?乜水黎
回復 支持 反對

我分身打死過佢._.
回復 支持 反對

人地話自己好有錢呀嘛...
回復 支持 反對

我鍾意呀
王ser少人,我唔入咁多點~
回復 支持 反對

笑,唔入點都可以好勁嫁 糸你日日去蝦新手都唔刷野姐 連我隻小號仲少石過你都win唔到...
回復 支持 反對

喺你煩我先ga,我鍾意走咪走囉,玩天山喺要隱下架la,仲有我唔會哈新手架
最多話人出錯技,你自己就以為有石夠高lv就大晒.我就講道理ga,唔夠打我會認,唔夠講咪走囉,唔洗同d人再講咁多ga,你地慢慢駡下笑下我囉,我最冇所謂,咪當比你地開心下囉,你可能話我講大話其實我有哈新手,我咪比你再話下囉.仲有我認我有講過我勁過王ser80組好多人,但喺如果我比人打贏咗我都會認輸,就好似 凍0茶 打咁,我比你贏咗我都會服輸.
(我歡迎大家評下理,駡下我,笑下我我都冇所謂架)
回復 支持 反對

鬼仔C 喺男仔定女仔黎架?
回復 支持 反對

又糸你自己話有錢既 又糸你話清我個fd既 我殺左你又話我蝦你 你呢d都叫服輸?
回復 支持 反對

鬼仔C真喺好有錢,佢喺女仔唔喺人妖,仲有咩1個哈新手GA人會比心理教D 3唔識7新手點玩同唔收錢帶D的新手GA咩.
回復 支持 反對