打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天龍會唔會培育左一班價值觀有問題嘅青年出黎?

回復 28# reynold0674

世界每個角落都有呢類人  正如世界各處也有賊   不然警察可以下崗了
回復 支持 反對

低層次玩家確實香港好多
連最基本嘅尊重都冇
其實就唔關天龍事ge
好多HK online game都有
不過可能係罵戰

其實香港本身社會風氣問題
因為香港實在太幸福
唔識珍惜所有野
所以先教左一大批「廢青」出黎
回復 支持 反對

睇開d
回復 支持 反對

online game一定會有小學雞,而且香港玩家質素比較...我諗係玩家心態問題多D
回復 支持 反對

其實糸game入面有兩種人.一種糸primary chick.真糸多不勝數.我都玩左唔耐一年幾.刷緊野彈game超時/刷副本唔識刷/冇汁野/比D prime-chick屈搶場.都比D pri-chick問候左幾十次.仲要糸多數既p-chick都糸D名門高石人.點解玩game要玩到爆哂粗.玩到冇哂人品?.郁DD無啦啦無理無據就問候人.我想講:無理取鬧再加多兩下粗口糸米唯一可以令自己覺得更加有霸氣?我都識好多另一種人.我稱佢地為有教養既人..佢地刷野如果有人彈左會等埋.唔識刷副本會教.冇汁野可以有禮咁請出組or傾solution.講場時可以講得有理有據.相信好多人都會喜歡第二種人吧??粗口開頭粗口埋尾既人佢地可以反映出現實當中糸一個點樣既人.以理服人既人糸現實中則是個點樣既人.
回復 支持 反對

lm
回復 支持 反對

同現實世界一樣... 所以都係返回現實吧
回復 支持 反對

回復 30# 小靈=]

以最尾4個字來諷刺D在網絡世界上自我滿足嘅行為特別有意思;P
回復 支持 反對

太妙了!相信也是不少人的心聲~:victory:
回復 支持 反對

回復  小靈=]

以最尾4個字來諷刺D在網絡世界上自我滿足嘅行為特別有意思 ...
小火紫 發表於 5-11-2012 16:18

系自己個ser已經睇慣了左果班洛克人
已經沒什麼好訴:)
睇住佢地起到頹廢,起到自暴自棄
替佢地傷心而已.到時佢地就知,時間是寶貴的:D
浪費大量時間或金錢系網絡世界到,很愚昧.
回復 支持 反對