查看: 3957|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 係咪一定要抽落去呢??

之前放ac覺得自己蝕好多,但依家諗番其實我都好慶幸自己一早放左ac,唔係就奶野

自從香港天龍八部出左 [轉蛋]   呢樣野之後,遊戲既平衡已經完全破壞,轉蛋可以抽出既物品包羅萬有,越轉越多

由最初既抽寶石,抽坐騎,抽時裝 ,到抽重樓,抽裝備,抽潛能,抽雕紋,到依家黎個轉轉樂,乜野都有,睇怕係差在冇得抽gm功能體驗卡

相信引起玩家最不滿既就係潛能真丹事件,係樂古開post罵gameone既人又有,眼紅人地中到正野既人又有,因轉蛋嘴砲既人又有,因轉蛋瘋狂既人都有

可見抽獎既魔力係對人類做成幾大影響,好多人都想訓身一博,想刀仔鋸大樹,執番個靚嘜頭,但永遠冇諗過自己個銀包既感受

好多玩家都係樂古開post話,天龍冇得救,gameone你出完轉蛋未,g1冇人性,垃圾轉蛋破壞遊戲平衡,對天龍心淡   等等既帖,但係就永遠冇諗過一齊抵制下d轉蛋

又要鬧,又要抽,又有人表示自己唔會抽d垃圾蛋,係唔抽蛋,不過係負責收購轉蛋物品同埋整亂個市咋嘛,你緊係以為自己好醒目啦

不過最醒目既唔係你,係gameone,有人話,gameone好白癡,如果持續更新天龍既版本,收入就一定會更加多,淨係識出蛋,冇鬼用

冇錯,呢個講法係岩,但係點解gameone仲堅持出轉蛋,漠視玩家感受呢?就係因為好多人去抽轉蛋,轉蛋風氣先會一直持續落去

我係gameone我都會出轉蛋啦

我整個轉蛋洗幾多時間姐,整完個轉蛋就放出黎更新,之後就一大堆錢落我袋,我洗咩咁麻煩同國服或者台服買更新姐

好似上次潛能真丹咁,簡直賺到我笑,低成本,高收入,事成之後係本遊戲雜誌回應下你地d問題就拎錢收工,
你班友仔咪鬧我囉,做得大生意賺得多既,預左比人鬧架啦,你除左鬧我仲可以點姐??唔開心既咪唔好玩囉

多你一個唔多,少你一個唔少,我就出蛋,你負責抽,錢我就一大堆,不過我賺既唔係你地抽蛋中靚野賣出去換番黎既元寶,係現金呀baby

就係因為gameone捕捉到你地既心理,先會一直出轉蛋出唔停,如果各路英雄肯協力抵制轉蛋,佢有得唔更新咩?

到頭來罪魁禍首都係玩家自己,乜野7,8星裝,6,7,8石,乜野潛能真丹,咪又係你地自己狂抽蛋種出黎既惡果

個個識話轉蛋搞到天龍衰到貼地,咁點解今次幸運輪盤你地仲要抽呀??唔好同我講冇左轉蛋呢個詞就以為第二樣野黎呀

希望各位玩家抽轉蛋之前三思,到依家咁既田地,你地好清楚自己應該抽定唔應該抽

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
心隨風去 + 1 都是人民自家惹得禍
囧大俠 + 1 講出我心聲!

查看全部評分

回復

講得岩呢 我隻慕容擺左過幾萬 500蚊都唔知賣唔賣得出
回復 支持 反對

樓主的確講得冇錯
代理商只懂得賺錢
回復 支持 反對

有冇人知代理幾耐- -有冇得收番..
回復 支持 反對

放棄左天龍一年
都算走得切
回復 支持 反對

總知玩家一日唔停止抽蛋,呢個風氣唔會停
你地諗下啦,拎10萬蚊出黎同人收石/真丹,同 拎10萬蚊出黎慢慢抽石/真丹,邊個有效率d
回復 支持 反對

多數又要嘈又要抽既人 應該係D資金能力有限但又要玩得勁既玩家吧

真正有錢 一早上左56石既人 根本就唔會計較 
只會唔理其他人慢慢提升自己隻人既數值 當興趣咁繼續
而投放得比較少既玩家 玩既最多可能係43石 唔會過份追求數值
有興趣既可能玩埋時裝同寵 計番自己條數其實都唔會點嘈
但我相信以上兩班人都會有心淡既感覺 除左或多或少既心血問題之外
最令人心淡既係個氣氛 出轉盤之後 只能說是瘋狂 抽中野出頻既速度快過光速
天龍而家仲似一隻GAME咩? SOR 點睇都似馬會...
回復 支持 反對

多數又要嘈又要抽既人 應該係D資金能力有限但又要玩得勁既玩家吧

真正有錢 一早上左56石既人 根本就唔 ...
楓 〞 發表於 15-11-2012 02:04

1早上左56石又點? 我地睇唔過眼既係覺得我地付出左咁多但係垃圾g1完全漠視我地既感受!! 無左我地呢班高石人支撐, 無我地收石, g1會咁風山水起?!隻game靠低石人玩神早汁左啦!! 而加打完齊就唔要和尚算點?!

利申: ac我就一早放左 睇唔順佢d轉蛋
回復 支持 反對

真正有錢 一早上左56石既人 根本就唔 ...
楓 〞 發表於 15-11-2012 02:04

根本d人就係掛住瘋狂地抽蛋,覺得抽蛋賺好多,冇諗過後果,搞到家咁,自食其果
回復 支持 反對

1早上左56石又點? 我地睇唔過眼既係覺得我地付出左咁多但係垃圾g1完全漠視我地既感受!! 無左我地呢班高石 ...
andywilliam1 發表於 15-11-2012 02:52

而家要嘈既人多不勝數 但又有幾多個嘈得黎冇抽蛋/入點收其他人抽既道具呢?
樓主既意思好明顯係 雖然G1係極度無良 但玩家自己根本都有責任
你所講既心血付出係全部元店買番黎 定大部分都係蛋既野呢?
要怪就怪 玩家明知G1派_俾佢地食都繼續係咁食 仲食得好HAPPY...SOSAD= =

況且「真正」有錢既人 雖然明顯蝕得多 但堅唔多理 繼續合7LV
同埋唔好講到高石人好偉大- - 玩家既流失相信都會同高石人既行為有關吧?
回復 支持 反對