查看: 6758|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] /__\比人厄左個ac

我比人厄左個ac~70LV男鵬弓來~名叫:絕對C零度
果個厄我既人交易果日話咩...佢阿媽唔比點卡佢..同我交易唔到...我信佢
點G第2日...佢話入唔到game....唔比點卡我..我比左ac佢...
我以家要點算?
回復

打999 lo==
回復 支持 反對

有得報警架!!! 不過唔係999 你上勁舞個樂古睇 有教你!!
回復 支持 反對

係喇. 我係一v一心 我上3個禮拜收左 你所講既  絕對C零度.
講堅我係收番黎. 我有相咖. 有埋賣家tel num  你要既問我拎佢電話. 但ac.唔會比番你.
回復 支持 反對

有得報警架!!!!!
回復 支持 反對

係喇. 我係一v一心 我上3個禮拜收左 你所講既  絕對C零度.
講堅我係收番黎. 我有相咖. 有埋賣家tel num  你要既問我拎佢電話. 但ac.唔會比番你.
肥心 發表於 1-6-2009 22:26

但係你以家收左個"黑ac"~姐一個玩家比人昆既ac~
我以家好開心...同埋同個人都認左係佢昆我ac的~

回復 支持 反對

冇所謂既=]  我有俾錢.對得住良心^^ 我都俾人爆過ac.我知你心情係點^^
a0a 原來個msn係你黎..你加左我?.?
回復 支持 反對

真係慘.....你可以報警嫁,講真佢係MSN入面都認左啦,你可以報警比埋個對話CPOY佢睇告佢昆你嫁
我都比人昆過,40LV AC但係講真...曙光都小左好多人玩啦!
你諗下認唔認該再玩落去囉...
回復 支持 反對

唉....
你真係慘呀-.-
回復 支持 反對

我41lv都未夠- -就比人昆在50次..你夠我勁- -?夠我灰?GM又唔9理- -係網吧點影相wo - -唉
回復 支持 反對